2018-04-13 | Låt oss presentera vår nya medarbetare på kalkyl

Vårt kalkylteam får efterlängtad förstärkning i form av Karl ”Kalle” Oberlies i mitten av april. Kalle är 25 år gammal och bor i Stockholm. Dock härstammar han från vårt lands sydvästliga regioner, skånska Barsebäck närmare bestämt, så det kanske inte är så märkligt att han gärna tillbringar tid på golfbanor.

Kalle kommer närmast från NVBS Business IT där han arbetade med kalkyleringssystem, verksamhetsutveckling och utbildning. Innan flytten till Stockholm bodde han i Halmstad där han studerade till högskoleingenjör.

– Jag tycker att tjänsten som Junior kalkylator passar perfekt in på mig och min profil och ni på Tresson gav mig ett väldigt bra intryck av företaget både under intervjuer och besök säger Kalle om sin nya roll på Tresson.

Kalle kommer få vara delaktig i en stor variation av projekt och på så sätt hela tiden utmanas. Men utmaningar är inget han räds, Kalle har nämligen innan han påbörjat sin anställning antagit utmaningen att springa Stockholm halvmarathon tillsammans med några medarbetare från Tresson (fast själv är han tämligen osäker på om han verkligen antagit utmaningen).

Kalle påbörjar sin anställning måndagen den 16/4.

Varmt välkommen Kalle!