Tresson är en Stockholmsbaserad totalleverantör av fasadarbeten där balkongrenovering är ett av vårt tjänsteområde. Vi både renoverar, reparerar och skapar nytt. Vi har mångårig erfarenhet av balkongrenoveringar, hantverkare med hög yrkesskicklighet och en brett utbud av tjänster.

Ett av våra värdeord är hållbarhet och ordet syftar inte bara till vår levererade kvalitet, utan även till de långsiktiga relationerna vi bygger med våra beställare. Vi kan stoltsera med många goda referenser när det gäller balkongrenoveringar i Stockholm.

Vi arbetar med uppdrag från bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare, kommunala och statliga fastighetsbolag, förvaltningsbolag samt byggbolag.

Våra tjänster inom balkongrenovering

När det gäller balkongrenovering utför vi det mesta; vi renoverar balkongplattan, gjuter om balkongplattan, framkantsgjuter och monterar påhängsbalkonger samt renoverar och monterar nya räcken och inglasningar.

Våra arbeten utförs tryggt och säkert enligt branschstandard och våra materialleverantörers instruktioner och riktlinjer.

Vi utför projekt i Stockholm med omnejd

Här kan du läsa mer om våra balkongtjänster och om du vill kika på några av våra referenser gällande balkongrenovering i Stockholm kan du klicka här. Kika gärna in på de olika rubrikerna för att hitta referenser som liknar ditt projekt.

Om du har några funderingar, vill ha fler referenser eller bara är allmänt nyfiken är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Välkommen till Tresson!