I slutet av 1600-talet blev putsade fasader vanliga i Stockholm. Dock har de förekommit så långt tillbaka som medeltiden. En anledning till dess popularitet var att de putsade husen påminde om stenhus vilka ansågs finare än trähus. Idag är fasadputs fortfarande populärt, men idag är det mer för hållbarheten och för putsens vackra och levande struktur.

Tresson är en Stockholmsbaserad totalleverantör av utvändiga fasadarbeten såsom mur och puts, balkong- och takarbeten, fönsterbyten samt måleriarbeten. Vi renoverar alla typer av fastigheter och bland våra referenser finns hus byggda mellan 1700-talet och nutid. Helhetskonceptet är något vi gärna åtar oss och just renovering av putsade fasader i Stockholm utgör kärnan i vår verksamhet.

Ett av våra ledord är hållbarhet. Ordet syftar inte bara till den kvalitet vi levererar, utan även till de långsiktiga relationer vi bygger med våra beställare. Vi har återkommande kunder och goda referenser.

Vi arbetar med uppdrag från bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare, kommunala och statliga fastighetsbolag, förvaltningsbolag samt byggbolag.

Fasadputs i Stockholm – Våra tjänster

Vi är duktiga på fasader, alla typer av fasader. Vi genomför renoveringar, vi lappar och lagar och vi skapar från grunden. Vi arbetar med alla typer av fasadputs. Vanligtvis brukar valet av putsbruk vara beroende av befintligt underlag på fasaden, dvs. om det är kalkbruk, cementbruk eller stenmaterial. Men givetvis också vad du som beställare har för mål med renoveringen.

Vi utför det mesta som rör fasadputs; renovering, blästring, nerknackning av befintlig puts och omputsning, ROT-system, putsning av tegelfasader samt tilläggsisolering. Vi utför projekt i Stockholm med omnejd.

Här kan du läsa mer om våra fasadtjänster. Vill du även kika på några av våra referenser gällande fasadputs i Stockholm kan du klicka här. Kika gärna in på de olika rubrikerna för att hitta referenser som liknar ditt projekt.

Om du har några funderingar, vill ha fler referenser eller bara är allmänt nyfiken är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Välkommen till Tresson!