Tresson är en totalleverantör av utvändiga fasadarbeten såsom mur och puts, balkong- och takarbeten, fönsterbyten samt måleriarbeten. Vi renoverar alla typer av fastigheter och bland våra referenser finns hus byggda mellan 1700-talet och nutid. Helhetskonceptet är något vi gärna åtar oss och fasadrenovering åt brf:er tillhör våra vanligaste uppdrag.

Naturligtvis utför vi våra arbeten enligt branschens regler och krav och med våra materialleverantörers instruktioner och riktlinjer. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustri, Stockholms Byggmästareförening och SPEF (Sveriges Murnings- och Putsentreprenörförening).

Vi arbetar med uppdrag från brf:er, privata fastighetsägare, kommunala och statliga fastighetsbolag, förvaltningsbolag samt byggbolag.

Ett av våra värdeord är hållbarhet, vilket går igen i våra samtliga arbeten. Vi har många återkommande beställare vilket i sig är en god referens, men förutom dem har vi ett antal referenser att visa upp här på vår hemsida, just inom fasadrenovering i Stockholm.

Fasadrenovering för er bostadsrättsförening

Vi är duktiga på fasader, alla typer av fasader. Vi genomför renoveringar, vi lappar och lagar och vi skapar från grunden. Vi utför allt inom fasadrenovering; renovering, blästring, nerknackning av befintlig puts och omputsning, ROT-system, putsning av tegelfasader samt tilläggsisolering. Vi utför projekt i Stockholm med omnejd.

Här kan du läsa mer om våra fasadtjänster. Vill du även kika på några av våra referenser gällande fasadrenoveringar åt brf:er kan du klicka här. Kika gärna in på de olika rubrikerna för att hitta referenser som liknar ditt projekt.

Om du har några funderingar, vill ha fler referenser eller bara är allmänt nyfiken är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Välkommen till Tresson!