Tresson är en Stockholmsbaserad totalleverantör av fasadarbeten. Vi reparerar, renoverar och skapar nytt. Vi har mångårig erfarenhet av fasadrenovering, yrkesskickliga hantverkare och många goda referenser för dig som bor i, förvaltar eller äger, en fastighet i behov av fasadrenovering.

Några av våra ledord är kvalitet och hållbarhet. Det syftar inte bara till det resultat vi levererar, utan även till de långsiktiga relationer vi bygger med våra kunder.

Våra tjänster inom fasadrenovering av puts i Stockholm

Vi är duktiga på alla typer av fasader. I vårt referensbibliotek återfinns fasader från 1700-talet likväl som vi putsar på nyproduktion vilket betyder att våra hantverkare måste vara skickliga på att hantera både gamla och nya metoder och putsbruk. Vi arbetar med alla typer av fasadrenovering i Stockholm.

Här kan du läsa mer om våra fasadtjänster. Vill du även kika på några av våra referenser gällande fasadrenovering i Stockholm kan du klicka här. Kika gärna in på de olika rubrikerna för att hitta referenser som liknar ditt projekt.

Om du har några funderingar, vill ha fler referenser eller bara är allmänt nyfiken är du varmt välkommen att höra av dig till oss.