2017-11-27 | Lär dig om fasadrenoveringar i webbaserade Fasadskolan

Som entreprenör har Tresson märkt att det finns ett stort behov av information och kunskap kring fasadrenoveringar. Behovet innefattar både processen som en fasadrenovering utgör, dvs. upphandlingsfasen innan projektet startar men även i det pågående projektet. Informationen finns, men den är sällan samlad på en webbsida utan det behövs både tid och tålamod och en hel del olika webbsidor för att finna den information som eftersöks. Och ibland är det inte så lätt att veta vad man ska söka på.

Därför har vi alldeles nyss lanserat Fasadskolan. All information och kunskap om fasader finns här samlat på ett ställe, överskådligt och sökbart. Och såklart är det möjligt att ställa egna frågor. Fasadskolan finns endast på webben vilket gör den tillgänglig oavsett var du befinner dig.

Fasadskolan riktar sig till bostadsrättsföreningar, förvaltare, tekniska projektledare och alla andra som har ett intresse av fasader och renoveringar.

Ett axplock av vad Fasadskolan erbjuder:

Vi hoppas att Fasadskolan blir en bra hjälp för dig och din bostadsrättsförening i ert styrelsearbete likväl som privat. Ta väl hand om ditt hus så håller det längre!