Välkommen till Tresson när du funderar på en fönsterrenovering i Stockholm med omnejd. Fönstret har många viktiga uppgifter; det ska föra in dagsljus i rummet, ge utblickar mot omgivningen, skydda från buller och vara ett klimatskal utan att släppa ut för mycket värme.

Samtidigt är de viktiga för husets helhetsintryck och kan inte sällan avslöja byggåret. Väl omhändertagna fönster innebär också en värdehöjning på fastigheten. Det finns med andra ord all anledning att vårda dina fönster.

Tresson är en Stockholmsbaserad totalleverantör av fasadarbeten där fönster är ett av vårt tjänsteområde. Vi både renoverar, reparerar, skapar nytt och byter ut. Vi har mångårig erfarenhet av fasadentreprenader, hantverkare med hög yrkesskicklighet och en brett utbud av tjänster.

Fönsterrenovering i Stockholm med fokus på hållbarhet & kvalitet

Vi arbetar med uppdrag från bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare, kommunala och statliga fastighetsbolag, förvaltningsbolag samt byggbolag i Stockholm med omnejd.

Vi använder oss av AMA (Allmän Material- och Arbetsbeskrivning) i våra projekt för att säkerställa att dokumentationen och kommunikationen är effektiv och korrekt genom hela projektet. På så vis talar alla samma språk och det blir tydligt vad som ska göras.

Renovera fönster med 3 olika rengöringsmetoder

Det finns olika renoveringsmetoder på fönster beroende på befintligt skick och tidsepok. Vi använder oss av tre olika rengöringsmetoder; rengöringsgrad 1, 2 och 3.

Val av rengöringsgrad beror på fönstrets skick. Vi utför renovering av fönster invändigt, beklädnad samt byte av fönster. Läs mer här.

Kontakta oss angående renovering av gamla fönster i Stockholm

Ett av våra värdeord är hållbarhet och ordet syftar inte bara till vår levererade kvalitet, utan även till de långsiktiga relationerna vi bygger med våra beställare. Vi kan stoltsera med många goda referenser gällande fönsterrenovering i Stockholm.

Du hittar dem här. Kika gärna in på de olika rubrikerna för att hitta referenser som liknar ditt projekt. Om du har några funderingar angående fönster renovering, vill ha fler referenser eller bara är allmänt nyfiken är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Välkommen till Tresson!