För säkerhets skull; Tresson lanserar säkrare arbetsplatser

//För säkerhets skull; Tresson lanserar säkrare arbetsplatser

15-03-13 | Inom kort gäller det att sätta säkerheten först om man vill besöka eller vistas på Tressons arbetsplatsområde. Snart kommer vi nämligen att införa krav på personlig skyddsutrustning på våra arbetsplatser. Reglerna kommer att gälla samtliga som rör sig på området.

För allas säkerhet tryggar vi upp våra arbetsplatser ännu mer vilket ställer nya krav på samtliga som rör sig på området. T.ex. kommer godkänd skyddshjälm, skyddsskor, varselkläder och ID06-legitimation att krävas. Informationsskyltar (påbudsskyltar) kommer att sättas upp vid och på arbetsplatsområdena där det tydligt anges vilka regler som gäller och vilken utrustning som behövs. Även en del förbudsskyltar sätts upp för att tydliggöra för obehöriga att det är en arbetsplats. Just nu pågår ett febrilt arbete med att ta fram godkänd och flexibel skyddsutrustning och därför kommer vi att införa kraven successivt under de närmaste veckorna.

Samtliga regler gäller också för besökare, därför kommer vi att ha en uppsättning redo för den som inte har egen skyddsutrustning tillgänglig. Så välkommen att besöka våra arbetsplatser – men skyddsutrustning på först!

2017-03-27T10:54:53+02:0013 mars 2015|