Tresson söker två kalkylatorer

//Tresson söker två kalkylatorer

Är du en senior kalkylator som vill inneha en nyckelroll på ett dynamiskt företag? Eller kanske en yngre kalkylator som är driven och hungrig på att lära dig mer?

Härligt, då har du hittat rätt! Läs igenom den profil nedan som passar dig bäst och om du fortfarande känner att jobbet passar dig – sök!

Senior-tjänsten

I rollen som kalkylator kommer din centrala arbetsuppgift vara att hitta och lämna anbud på projekt som passar organisationens affärsmodell. Rollen riktar sig till dig som har erfarenhet från byggbranschen med en vana att arbeta med kalkylprocessen från förfrågningsunderlag till färdigt anbudsförslag. Du kommer som kalkylator ha en nyckelroll i organisationen där du både arbetar med mindre entreprenader och i större totalentreprenader.

I rollen kommer du att få analysera, identifiera och hitta kreativa lösningar på kundernas önskemål samtidigt som du hela tiden har ett långsiktigt perspektiv med fokus på lönsamhet, kvalitet och arbetsmiljö.  I arbetsuppgifterna ingår tids- och kostnadskalkylering, planering, uppföljning samt riskbedömning i såväl anbuds- som produktionsskedet av projekten.

Du arbetar nära produktionen och rapporterar till Försäljningschefen.

Du

Du är noggrann och analytisk med stor social kompetens. Du stimuleras av ett högt tempo och drivs av att arbeta mot deadlines. Du tycker om utmaningar samtidigt som du värnar om en god struktur. Stor vikt läggs vid din personlighet!

Formella krav

• Vi ser att du besitter minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet ifrån byggbranschen inom exempelvis kalkyl och inköp
• Relevant akademisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet från branschen
• Kännedom om AMA, plan och bygglagen
• Kännedom om ABT06 och AB04
• Kunskaper inom Excel
• B-körkort
• Talar och skriver svenska obehindrat

Det är meriterande med kunskaper inom något kalkylprogram såsom Bluebeam.

Junior-tjänsten

Vi söker dig som har en byggnadsteknisk utbildning eller en utbildning inom ekonomi med ett intresse för siffror. I rollen som junior kalkylator kommer du tillsammans med övriga på avdelningen att arbeta i olika projekt som syftar till att hitta och lämna anbud som passar organisationens affärsmodell. Din huvudsakliga arbetsuppgift till en början kommer framför allt innebära att du genomför enklare kalkyleringar för att sedan stegvis ta dig an större utmaningar. På sikt kommer rollen innebära att du arbetsuppgifter såsom tids- och kostnadskalkylering, planering, uppföljning samt riskbedömning i såväl anbuds- som produktionsskedet av projekten.

Du

Du är noggrann och har stor social kompetens. Du stimuleras av ett högt tempo och av att jobba mot deadlines. Du är prestigelös och gillar utmaningar.

Formella krav

• Relevant akademisk utbildning inom ekonomi eller byggteknisk
• Goda kunskaper inom Excel
• B-körkort
• Talar och skriver svenska obehindrat

Meriterande:
• Kunskaper inom något kalkylprogram såsom Bluebeam
• Kännedom om AMA, plan och bygglagen
• Kännedom om ABT06 och AB04

Som kalkylator ser vi att du är strukturerad och värdesätter en hög grad av noggrannhet i det arbete som du utför. Vidare ser vi att du känner ett stort ansvarstagande för de arbetsuppgifter som du ansvarar för och att du drivs av att leverera bästa tänkbara resultat. I och med att rollen ställer krav på en god förmåga att hantera och analysera mycket information är det viktigt att du som person besitter en god analytisk förmåga samtidigt som du är van att arbeta självständigt.

Varför Tresson?

Här erbjuds du ett spännande och utmanande jobb med engagerade och kompetenta medarbetare, ett företag som utvecklats enormt sedan starten 2006 och som fortfarande drivs av tanken på att allt går att göra bättre. Hos oss är det högt i tak och vi tror att vägen framåt är att ge medarbetarna frihet under ansvar. Tresson sätter självklart stort värde i alla medarbetare ska trivas, utvecklas och känna sig trygga på arbetsplatsen.  Och det är dessutom viktigt att vi har kul!

Tresson har en platt organisationsstruktur som präglas av en familjär företagskultur. I dagsläget har företaget 16 anställda tjänstemän placerade på kontoret i Skärholmen samt 39 anställda hantverkare ute i produktion. I och med att företaget växer kontinuerligt söker vi nu två kalkylatorer till vår befintliga kalkylavdelning som kommer bestå av totalt tre medarbetare.

Låter detta som något för dig? Skicka då in din ansökan snarast då urval sker löpande. För att vi ska kunna bilda oss en uppfattning om dig ser vi gärna att du skickar ett mejl där du berättar om dig själv, likväl som ditt CV.

Ansökan skickar du till info@tresson.se.

Har du frågor så är du välkommen att ta kontakt med Försäljningschef Bertil Andersson.
2018-02-09T13:33:03+00:0024 februari 2016|