Fönstret har många viktiga uppgifter; det ska föra in dagsljus i rummet, ge utblickar mot omgivningen, skydda från buller och vara ett klimatskal utan att släppa ut för mycket värme.

Samtidigt är de viktiga för husets helhetsintryck och kan inte sällan avslöja byggåret. Väl omhändertagna fönster innebär också en värdehöjning på fastigheten. Det finns med andra ord all anledning att vårda dina fönster.

Målning av fönster i Stockholm med omnejd – Vi åtar oss gärna helhetskoncept

Tresson är en Stockholmsbaserad totalleverantör av fasadarbeten där fönster är ett av vårt tjänsteområde. Vi både renoverar, reparerar, skapar nytt och byter ut. Vi har mångårig erfarenhet av fasadentreprenader, hantverkare med hög yrkesskicklighet och en brett utbud av tjänster.

Vi arbetar med uppdrag från bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare, kommunala och statliga fastighetsbolag, förvaltningsbolag samt byggbolag i Stockholm med omnejd.

Kontakta oss angående målning av fönster i Stockholm

Målning av fönster i Stockholmsområdet ingår ofta i våra uppdrag. För att vi ska kunna ge relevant information ber vi er att kontakta oss. Men kika gärna runt på vår hemsida först och lär känna oss bättre.

Läs bland annat mer om våra fönstertjänster här och förkovra dig gärna i vårt referensbibliotek där ni säkert hittar något relevant för er och er fastighet. Välkommen till Tresson!