15-11-16 | Bostadsrättsmässan 2015 i Kista innehåller det mesta som en bostadsrättsförening kan tänkas behöva i form av information och kunskap. Tresson är där såklart, i monter B:12.

Under två dagars tid, 20-21/11,  har ni möjlighet att besöka Sveriges största mötesplats för bostadsrätt, en kunskapsmässa för er som sitter i en bostadsrättsstyrelse, är bostadsrättsinnehavare eller är bostadsrättsintresserad.

Kom förbi vår monter och passa på att prata fasadrenovering, vårt expertisområde. Även om era fasader inte är i behov av renovering kan ni ta med er tips och råd därifrån. Och säkert lurar ni på någon fråga som ni gärna vill ha svar på.

Vi har fyllt vår monter med medarbetare som kan allt inom balkong, fasad, fönster och tak och vi har dessutom en hantverkare på plats, Henry, som live kommer att putsa upp en vägg med allt vad det innebär. Passa på att kika och ställ gärna närgångna frågor om hantverket och materialet.

Dessutom har ni chansen att vinna en Apple Watch, en  urhäftig och klockren (!) vinst om du frågar oss. Chansen till vinst finns både under fredagen och lördagen. Tävla gör ni i montern.

Nästa gång mässan är i Stockholm är om två år, så passa på nu. Besök oss i monter B:12, vid Speakers corner.

Skaffa gratis inträdesbiljetter och läs mer här.