2018-08-28 | Tresson rekryterar Mats Holm som projektledare

– Tresson fortsätter att växa och nu har vi över 28 projekt igång. Den ökade tillväxttakten gör att vi fortsätter rekrytera nya medarbetare, och det känns kul att vi lyckats anställa ytterligare en driven och energisk projektledare, säger Fredrik Stenberg, VD på Tresson.

Mats kommer närmast från JM Fasad AB där han arbetade som produktionsledare med nyproduktion som ansvarsområde. Dessförinnan har han arbetat både som murare på Hed Fasad och som arbetsledare på SEHED. Hans bakgrund gör att han redan känner en del personer som arbetar i Tresson och SEHED vilket självfallet gör övergången smidigare.

– Jag tycker det ska bli väldigt roligt att jobba hos Tresson och jag tror att jag kommer att känna mig hemma ganska omgående, säger Mats. Det finns bekanta ansikten både på kontoret och ute bland hantverkarna.

Hur känns det då att lämna nyproduktion och i stället arbeta med ROT-projekt?

– Jag har saknat den typen av projekt och kontakten med de boende och hantverkarna så det ser jag väldigt mycket fram emot att få arbeta med igen. Jag växer i mötet med människor, inte bakom ett skrivbord, avslutar Mats.

Mats tillträder sin tjänst den 3 september.

Mats nås på mats.holm@tresson.se.