2016-12-22 | Tresson startar 2017 med att välkomna Mikael Verner.

Tresson stärker upp produktionsavdelningen med en ny medarbetare, Mikael Verner. Micke kommer närmast från Mälardalens Rör & Montage där han innehaft rollen som kyltekniker.

Micke bor i Eskilstuna med sin familj som består av fru och tre barn mellan 5 och 13 år. Fritiden ägnas mycket åt barnen, deras aktiviteter och såklart lite bygg. Just nu är det ett attefallshus åt dottern Stella som det hamras och spikas på. Utmaningar är nämligen något som familjen Verner gillar. För några år sedan flyttade de till Shanghai då möjligheten dök upp via frun Emmas arbete. Efter två år av kinesiska erfarenheter och inblick i hur en av världens största städer fungerar, flyttade de tillbaka till Sverige. Och för Micke står nu nästa utmaning på tur, nämligen projektledarrollen på Tresson:

– Jag ser mycket fram emot att börja på Tresson som projektledare. Rollen är varierande och utmanande och täcker många typer av aktiviteter. Det trivs jag med, säger Micke. Samtidigt tror jag att min erfarenhet kan ge Tresson nya infallsvinklar och bredare kunskap som är till gagn för beställare och kunder. En vinn-vinn-situation, kan man säga, avslutar Micke skämtsamt.

Micke börjar på Tresson efter trettonhelgen. Vi önskar honom varmt välkommen!

Kontakta Micke.