Vårt kontor på Storsätragränd

Om Tresson

Tresson, grundat 2006, är en totalleverantör av utvändiga fasadarbeten. Vi har en gedigen erfarenhet och kunskap när det gäller att renovera, förnya och reparera i princip alla slags fasader. Vi är en samarbetspartner som gärna åtar oss helhetskonceptet gällande fasadrenoveringar, balkongarbeten, fönsterrenoveringar och -byten, målning, isolering och takrenovering.

Mycket har hänt genom åren sedan Tressons småskaliga start. Idag är vi medlemmar i Sveriges Byggindustri, Stockholms Byggmästareförening och SPEF (Sveriges Murnings- och Putsentreprenörförening) och vi har byggt upp ett ansenligt rykte och en stor referensbank. Vi har hantverkare (murare, betongare, snickare och målare) som hör till de skickligaste i branschen, lösningsfokuserade arbetsledare och en välmående organisation.

2015 förvärvades Stockholms Balkongrenovering AB vilket skapade en effektivare och kompetensrikare organisation.

Under våren 2018 gick Tresson ihop med SEHED Byggmästargruppen och blev en del av en koncern med dotterbolag som representerar de flesta delar av byggbranschen. Företagen som utgör SEHED Byggmästargruppen gör koncernen till en av de 25 starkaste och viktigaste aktörerna bland Sveriges byggbolag.

Våra uppdragsgivare

Vi arbetar med uppdrag från bostadsrättsföreningar, fastighets- och förvaltningsbolag som t.ex. HSB och Riksbyggen, byggföretag som t.ex. NCC och Skanska och kommunala och statliga fastighetsbolag som t.ex. Botkyrkabyggen och Familjebostäder.

Välkommen upp till oss!

Vi sitter på Storsätragränd 24 i Skärholmen. Kika gärna förbi på en kopp kaffe!