Tresson är en totalleverantör av utvändiga fasadarbeten såsom mur och puts, balkong- och takarbeten, fönsterbyten samt måleriarbeten. Vi renoverar alla typer av fastigheter och bland våra referenser finns hus byggda mellan 1700-talet och nutid. Helhetskonceptet är något vi gärna åtar oss och just omputsning av fasad i Stockholm ingår i våra vanligaste uppdrag.

När det blir dags för yttre renovering av er fastigheten tror vi att det är viktigt för er att säkerställa att den entreprenör som anlitas för projektet är pålitlig, ärlig och kompetent. Förutom att resultatet ska bli som överenskommits vill ni också att resan dit ska gå smidigt och bekvämt, inte minst för de boendes skull. Vi förstår nyttan av kommunikation och information.

Våra arbeten utförs med hög kvalitet och säkerhet enligt branschstandard och våra materialleverantörers riktlinjer.

Våra tjänster inom omputning av fasad

Vi är duktiga på fasader, alla typer av fasader. Vi genomför renoveringar, vi lappar och lagar och vi skapar från grunden. Allt gör vi med en fingertoppskänsla och med respekt för fastigheten.

Vi utför allt inom fasadrenovering; renovering, blästring, nerknackning av befintlig puts och omputsning, ROT-system, putsning av tegelfasader samt tilläggsisolering. Vi utför projekt i Stockholm med omnejd.

En fullständig omputsning av fasaden utförs oftast när fasaden är i så dålig kondition att enklare renovering är utesluten ur både säkerhet- och estetisk synpunkt.

Här kan du läsa mer om våra fasadtjänster. Vill du även kika på några av våra referenser gällande omputsning av fasad kan du klicka här. Kika gärna in på de olika rubrikerna för att hitta referenser som liknar ditt projekt.

Om du har några funderingar, vill ha fler referenser eller bara är allmänt nyfiken är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Välkommen till Tresson!