Är det dags för renovering av tegelfasad i Stockholm?

Tresson är en totalleverantör av utvändiga fasadarbeten såsom mur och puts, balkong- och takarbeten, fönsterbyten samt måleriarbeten. Vi renoverar alla typer av fastigheter och bland våra referenser finns hus byggda mellan 1700-talet och nutid. Renovering av tegelfasad i Stockholm ingår i allra högsta grad i vårt tjänsteutbud.

Vi har stor erfarenhet av att arbeta med traditionella hantverksmetoder och material och naturligtvis utför vi våra arbeten enligt branschens regler och krav och med våra materialleverantörers instruktioner och riktlinjer. Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustri, Stockholms Byggmästareförening och SPEF (Sveriges Murnings- och Putsentreprenörförening).

Vi arbetar med uppdrag från bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare, kommunala och statliga fastighetsbolag, förvaltningsbolag samt byggbolag.

Ett av våra värdeord är hållbarhet, vilket går igen i våra samtliga arbeten. Vi har många återkommande beställare vilket i sig är en god referens, men förutom dem har vi ett antal referenser att visa upp här på vår hemsida, just inom fasadrenovering i Stockholm.

Våra tegelfasadtjänster

Vi tvättar delar eller hela tegelfasaden, vi beklär och renoverar och vi putsar befintlig tegelfasad. Vi byte också skadade tegelstenar och fogar på befintliga tegelfasader.

Här kan du läsa mer om våra fasadtjänster. Vill du även kika på några av våra referenser kan du klicka här. Kika gärna in på de olika rubrikerna för att hitta referenser som liknar ditt projekt.

Om du har några funderingar, vill ha fler referenser eller bara är allmänt nyfiken är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Välkommen till Tresson!