15-11-04 | ”Sverige behöver tillväxt, och Sveriges entreprenörer behöver inspirerande förebilder.” Så lyder inledningstexten på Di Gasells hemsida. Tresson Balkong är stolta över att tillhöra den inspirerande skaran 2015.

Ett Gasell-företag är bra på att skapa lönsam tillväxt och nya jobb. Och eftersom Sverige behöver både tillväxt och inspirerande entreprenörer, har Di instiftat priset, som redan är inne på sitt 16:e år.

– Vi är stolta över att bli sedda som inspiratörer till andra växande bolag, säger Fredric Dahlgren som arbetar som produktionsansvarig för Tressons balkongprojekt, och oerhört stolta över oss själva. Det är roligt att få ett erkännande för det hårda arbete som ligger bakom och denna nominering gäller i högsta grad alla hårt arbetande medarbetare i Tresson Balkong.

– Vi arbetar oförtrutet vidare med att leverera kvalitetstjänster och om vi även i framtiden kan skapa nya jobb i Sverige, är det en härlig bonus, avslutar Fredric.

Notera att Tresson Fasad var nominerad till 2012 års Gasell.

Tuffa kriterier
Dagens Industri utser varje år ett antal svenska företag till att få kallas Gasellföretag. För att utses till ett Gasellföretag ska man som företag ha uppfyllt vissa kriterier som baseras på de sista fyra räkenskapsåren. Bland annat ska omsättningen överstiga 10 Mkr, företaget ha minst 10 anställda och ha fördubblat sin omsättning, om man jämför första och senaste räkenskapsåret. Läs mer om Di´s kriterier här.