2019-01-08 | Patrik kliver ner från ställningen och in på kontoret

Morgonen den 7 januari gick Patrik Klingvall för första gången på 18 år in på ett kontorsrum för att arbeta. Under de senaste 18 åren, varav ca 5 på Tresson, har Patrik nämligen arbetat som murare.

– Jag är redo för något nytt och när möjligheten uppenbarade sig att gå in som projektledare kände jag att det var en chans jag inte kunde tacka nej till, säger Patrik. Jag kan yrket utan och innan och vet hur det är för grabbarna ute, det tror jag är en stor fördel när jag ska projektleda arbetet.

Hur känns det efter första dagen, Patrik?

– Det känns spännande och lite läskigt samtidigt. Spännande för att jag kommer att få lära mig en massa nytt och läskigt eftersom det är ett nytt arbetssätt, en ny miljö och nya arbetskamrater. Men det kommer att gå bra, jag känner de flesta på kontoret och vet att de stöttar vid behov! Sen tror jag att rollen passar mig, jag är ordningssam, strukturerad och har hög simultankapacitet.

Privat gillar Patrik att resa med sin familj, engelsk ligafotboll och matlagning.

Vi hälsar Patrik välkommen till kontoret!