Tresson anställer arbetschef.

Jonny Wallentin är namnet på Tressons nya arbetschef. Jonny har mångårig erfarenhet av fasader och produktion och kommer närmast från Bygma där han innehaft rollen som platschef det senaste året. Dessförinnan har Jonny bland annat arbetat på Beijer som fasadsäljare och på HED fasad som produktionschef och arbetsledare. Sin bana inom fasad påbörjades dock på ställningarna i mitten av 80-talet, då han började som murare.

– Jag ser fram emot att tillträda som arbetschef hos Tresson och anta de utmaningar och möjligheter som företaget står inför. Tresson har ett fantastiskt driv och att få vara en del av detta är mycket spännande, säger Jonny.

Jonny kommer att ha en central roll i organisationen för att säkerställa att arbetet bedrivs i enlighet med interna och externa krav, avtal och lagar och med högsta möjliga produktivitet. Hans kommer att coacha och leda projektledarna, byggavdelningen samt stötta i arbetsmiljöfrågor och arbetsberedning. Tjänsten ställer höga krav på engagemang och struktur, något som vd Bertil Andersson tror passar Jonny:

– Vi känner varandra sedan flera år tillbaka och därför känner jag mig inte det minsta tveksam till denna rollbesättning. Med tanke på Jonnys erfarenhet av de olika delarna i produktionskedjan och erfarenheter från leverantörsledet är det inte svårt att se att han kommer att fylla en viktig funktion hos oss. Tresson får en kompetent och affärsmässig medarbetare med god förmåga att fatta beslut och Jonny får en dynamisk och stimulerande arbetsplats i ett framgångsrikt och stabilt företag med korta beslutsvägar, säger Bertil.

Jonny bor i Huddinge tillsammans med sambo och katt. De två sönerna är utflugna ur boet vilket ger Jonny mer tid åt sina intressen; båt och golf.

Jonny tillträder sin tjänst efter sommaren.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Bertil Andersson, vd, 08-603 88 65 eller bertil.andersson@tresson.se